Können vermittelt – mit Powerserv

Zakaj Powerserv?

Zakaj svoje nove sodelavce bolje najdete s pomočjo Powerserva

Veliko je razlogov, zakaj se v zvezi z iskanjem sodelavcev obrniti na Powerserv, vodilnega avstrijskega ponudnika kadrovskih storitev. Naj jih nekaj naštejemo:

Powerserv

Za vas, našo stranko, bo skrbel vaš osebni svetovalec Powerserva, ki podrobno pozna kadrovske rešitve.

>> Vaša prosta delovna mesta bodo zasedena kompetentno, hitro in predvsem pravilno.

Powerserv

150 sodelavcev na 33 lokacijah ter nadregionalna mreža vam ponujajo zmogljivosti in kompetence za praktično vsako naročilo.

>>Glede na vaše zahteve boste od nas dobili vse kadrovske storitve. Tam, kjer jih potrebujete - regionalno, nadregionalno in mednarodno.

Powerserv

Powerserv je kot skupina zgrajena finančno močno in neodvisno. S tem nismo zavezani investitorjem, temveč izključno strankam in sodelavcem.

>> Tako se lahko pri vseh projektih s Powerservom zanesete na dolgoročno stabilnost in trajno finančno varnost.

Powerserv

Powerserv vse udeležene obravnava pravično in skladno z zakonom. Upoštevanje vseh pravnih predpisov je za Powerserv samoumevno. 

>> Powerserv vam tudi v pravnem smislu najbolje svetuje.

Powerserv

Naši Powerserv-svetovalci osebno poznajo iskalce zaposlitve. Poleg tega se uporabljajo individualni testni postopki, s pomočjo katerih ugotavljamo kvalifikacije in primernost. 

>> Našli boste nove sodelavce, ki niso le primerni, temveč so idealno ustrezni za prosta delovna mesta.

Powerserv

Powerserv vam lahko ponudi vse potrebne kadrovske storitve - prilagojene in narejene po meri. Pri tem se za vaš projekt uporabljajo učinki sinergije znotraj skupine Powerserv.

>> Powerserv zasnuje, organizira in upravlja vaše individualne kadrovske projekte natančno po vaših potrebah.

Powerserv

Powerserv ima na voljo zanesljiv sistem zagotavljanja kakovosti za proces iskanja ujemanja, za menedžment iskanja zaposlitve ter upravljanje naročil in postopek obračuna. Poleg tega redno zbiramo odzive strank in izvajamo analize zadovoljstva.

>> Kakovost storitev je pri Powerservu vidna na vseh področjih. Vsem korakom je mogoče slediti in zanesete se lahko na obračune brez napak.